Kedai Runcit Online - KROL.TRADE
Download App
Keropok Viral Gannu
RM14

Kopok lekor molor ๐Ÿ’ฏ ori dr ganu.. cstmer kopok lekor siapa yg nak boleh dm laju2 tau...๐Ÿฅฐ โœ… Lembut tidak liat โœ… Goreng xmeletup โœ… Sos percuma โœ… Original dari ganu โœ… Makan sekali nak lagi Sebungkus 1kg dan dapat free sos yg sedap tu.. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Sbgkus 1kg = RM14 shj

Aloe Vera Gel Forever
RM90

5 SEBAB PERLUNYA ALOE VERA GEL FOREVER LIVING . 1. Saya ni ada masalah sembelit. Macam mana nak buat? Boleh mulakan dengan AVG. 2. Saya ni kerap migrain. Ada cadangan tak apa yang sesuai? Ada dengan AVG. 3. Saya selalu rasa lemau, cepat penat dan letih. Ada tips? Minum AVG. 4. Period saya tak on time, senggugut. Ada cadangan? Try detox dengan AVG dulu 5. Kulit saya kusam, nak membuang pun susah. Ada kaitan dengan masalah dalaman ke? Mulakan dengan detox AVG. Bersihkan dalaman baru luaran pun sihat. . Bila usus dah bersih, korang telan la apa pun, inshallah dengan IzinNya akan nampak hasil. Kunci utama, mulakan dengan Aloe Vera Gel (AVG) dulu.

Minuman Kesihatan Si HULK
RM70

Air minuman kultur berasaskan eksrak madu ( sihulk) Asbab drpd air ni, dgn izin ALLAH ramai customer yg terkena penyakit covid dh mencuba air ni & memberi feedback yg amatยฒ Bagus tentang air ni....

KROL MALL ANDA
RM50

Ada RM50? Boleh buat income minima RM100-400 ke sehari tu? Segar je mata nak tidor mlm td.... Yelah duit bertalu-talu masuk.. setel je terus withdraw ke bank.. Alhamdulillah dua tahun setia bersama.. Kalau ada rm50 tapi korg xleh buat minima rm100-400 sehari.. ermmmm.. Ada rm50.. gi pasaraya zaman skrg, beli brg xpenuh pun bakul kan?? Pastikn bertindak sekarang gaiiis.. Apa yg terbaik, kita kongsi.. Lambat TINGGAL... Klik link di bawah untuk pencerahan https://wa.me/message/AFKWIGPOPSSUE1 https://wa.me/message/AFKWIGPOPSSUE1 https://wa.me/message/AFKWIGPOPSSUE1

Gee'z Jewels
RM114

Dapatkan Emas termurah hanya di Gee'z Jewels Koleksi TERKINI hanya di Gee'z Jewels

Penapis udara Coway LOMBOK III
RM90

Assalammualaikum... WOW!!! COWAY ADA RELEASE PRODUCT BARU LAHH!! Loอฆmอซboอฆk lll : ๐Ÿ’ง๐ˆ๐๐“๐‘๐Ž๐ƒ๐”๐‚๐ˆ๐๐† ๐‹๐Ž๐Œ๐๐Ž๐Š ๐ˆ๐ˆ๐ˆ ๐€๐-๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿ๐ŸŽ๐‚ ๐—ฃ๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—ฝ๐—ถ๐˜€ ๐˜‚๐—ฑ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐—ถ ๐—ธ๐—ฒ-๐Ÿฏ ๐—–๐—ผ๐˜„๐—ฎ๐˜† Direka untuk perlindungan yang kuat dan juga dilengkapi dengan teknologi Ioniser dan RBD Plasma yang dibina secara profesional oleh penyelidik Coway untuk menangkap gas yg membahaya, alergen dan pencemar yang berbahaya! Kalau Lombok ll pun dah terbaik , apatah lagi LOMBOK III !!! Hanya RM90 sahaja bulanan! ๐™Ž๐™ฅ๐™š๐™˜๐™ž๐™›๐™ž๐™˜๐™–๐™ฉ๐™ž๐™ค๐™ฃ ๐™‡๐™ค๐™ข๐™—๐™ค๐™  ๐™ก๐™ก๐™ก : ๐Ÿ’ฆRBD Plasma System ๐Ÿ’ฆFine dust dan Odour Indicator ๐Ÿ’ฆAdvanced 6-Step Filtration ๐Ÿ’ฆChild Lcok System ๐Ÿ’ฆPower Consumption 90W ๐Ÿ’ฆKawasan liputan 50m2 *KELEBIHAN LOMBOK* # ada ionizer dalam udara yg telah di tapis # memberi kesegaran bernafas dan rasa mudah bernafas bg pesakit asthma,resdung,selsema, batuk dan alahan # Membasmi bakteria di dalam rumah sesuai kpd yg memelihara binatang didalam rumah # lonizer sebelum ni hanya boleh di dapati di kawasan hutan atau selepas hujan

PULEH COFFEE
RM30

FAKTA TENTANG KOPI Tahukah anda bahawa dengan meminum kopi anda dapat melawan tekanan dan depresi. Ini kerana kopi dapat membantu menurunkan kesan depresi sebanyak 10 peratus berbanding mereka yang tidak minum kopi. Lebih bagus jika anda minum kopi yang hangat pada waktu pagi kerana ia dapat memberikan ketenangan untuk memulakan hari anda. Jom chill & relax dengan PULEH COFFEE

Ecostar Fuel Saver
RM260

Antara Pilihan Pengguna Masakini...!!!... Ecostar Fuel Saver Kenderaan Jimat Enjin mcm Baru..!!!!!... Jimat minyak sehingga 70%

KEDAI RUNCIT ONLINE
RM50

Peluang meluaskan Perniagaan di Alam maya. Kedai Digital Anda Modal sehelai income berjurai. Anda beriklan syarikat bayar. Best ke Best..

PULEH EXTRA COLLAGEN
RM93

Hanya 1 Sachet cukup keperluan nutrisi seharian dan melindungi tubuh dari ancaman penyakit. Kenapa nak ambil banyak-banyak vitamin dan supplement dah... Bonus khasiat 13 in 1 untuk yang prihatin kesihatan keluarga. Dapatkan harga promosi sekarang