Kedai Runcit Online - KROL.TRADE
Download App
Berus
RM30

siapa nak berus yang lembut dan 100% jaminan bukan dari bulu khinzir untuk hasil make up yang sempurna ? komen NAK

Vitamin C
RM20

Siapa nak meningkatkan imunisasi badan seisi keluarga dan nak kulit cantik? Rasa masam manis, kemam2 je Komen NAK 😍

Atomy vitamin C
RM80

💛 Vitamin C 550mg💛 💯 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Fungsi Vitamin C : 📌Menambahkan kolagen dan membuat kulit lebih anjal 📌Mengurangkan jangkitan kuman dan menguatkan imunisasi 📌Membantu penyerapan kalsium, fosforus, dan besi 📌Mencegah penyakit kardiovaskular 📌Antoksidan 📌Menghalang pembentukan melanin/bintik hitam 📌Vitamin C juga diserap melalui kulit 📌Mempercepatkan penyembuhan luka 📌Mengaktifkan sel T dan sel B untuk melawan bakteria dan virus asing 📌Membantu buah pinggang dalam proses pengeluaran adrenalin dan mengurangkan tekanan 💛 Vitamin C 💛 Satu sachet Vitamin C setiap hari, 1 sachet tidak sampai RM1 [Mudah + Cantik + Murah + Vitamin C yang pantas diserap oleh tubuh, Sesuai untuk: 💊Keradangan tekak 💊Badan tidak selesa 💊Kepala berasa panas 💊Badan berasa penat 💊Badan kurang cergas 💊Kanak-kanak yang tidak suka makan sayur-sayuran dan buah-buahan Satu sachet Vitamin C pagi dan malam, badan lebih sihat dan bertenaga, imuniti badan lebih kuat, kulit lebih cantik.SEKALI BELI STOK TAHAN SEHINGGA 3 BULAN. Saya menyukai 💛 Vitamin C 💛 kerana mudah untuk disediakan.Hanya perlu dikoyakkan dan terus tuangkan ke dalam mulut, kemudian minum segelas air.

PROJACK B-SERUM
RM75

Projack B-Serum sangat berkesan untuk menambah saiz, memontok dan menganjalkan payudara. Urutan 3 minit sehari dengan B-Serum, payudara yang jatuh kembali segar. Mengandungi 5 bahan terbaik iaitu Pueraria Mirifica, Pegaga, Quinoa Seed, Chamomile & Hyarolunic Asid

PROJACK D SPRAY
RM65

Dirumus khas untuk lelaki menggunakan 9 bahan berkualiti iaitu habbatus sauda, minyak zaitun, cengkih, gambir, tea tree, rosemary, herba butua superba, fire weed (rumpai api) dan herba catuaba. Dapat mengatasi masalah ejakulasi pramatang, memastikan kesihatan alat kelamin lelaki, mengeraskan alat kelamin lelaki, melancarkan perjalanan darah pada alat kelamin serta memberi kepuasan sepenuhnya kepada pasangan sewaktu bersama dalam hubungan kelamin.

PULEH STEVIA
RM35

Stevia adalah pemanis rendah kalori yang mempunyai rasa manis 300 kali dari gula tebu. Ia mengandungi asid folik, asid amino dan vitamin C. Selain mempunyai sifat terapuetik, ekstrak stevia juga mengandungi sebatian pemanis yang dikenali sebagai steviol glycosides. Steviol glycosides ini mempunyai kandungan antioksidan yang tinggi, antimikrob and anti-fungal yang membantu merawat masalah jangkitan kulat.

PULEH COFFEE
RM40

KANDUNGAN: Puleh Coffee mengandungi 6 bahan terbaik iaitu Arabica coffee, Delima, Kurma, Madu, Coklat & Garam Bukit KHASIAT: Anti stress, meningkatkan sistem imunisasi, mengatasi radang, mencegah penyakit jantung, mengatasi sembelit, mengurangkan berat badan, mengawal gula dalam darah dan mencegah jangkitan penyakit

Mooncake Halal Mimilala
RM30

Dulu susah nak cari Moonkek buatan Muslim..pastu xtau nak dapat kt mana yg sedap dan kena dengan tekak Melayu kita ni kan ?? . Dont worry gaiss sbb skrg ni Mimilala Mooncake dah ada dan available sepanjang tahun dan tak bermusim .100% keluaran muslim, Halal dan bersih. 🥰🥰 . Order from our agent now. Postage 1 Malaysia! 🇲🇾

Krim Awet Muda Women Desire
RM80

Kulit mula kendur, pipi makin jatuh, garis garis halus bawah mata mula muncul, jeragat makin tebal, gelap dan kusam. Umur belum pun cecah 40. Aduhhh stress nya. Nak buat camana ni? Syida syorkan pakai WDTA.Krim ni boleh membantu : ✔️Menganjalkan kulit ✔️Mencerahkan kulit ✔️Menegangkan kulit ✔️Melambatkan kesan penuaan/awet muda Dan merawat semua jenis masalah kulit. Insyaallah. Ada lebih 15k testi pengguna berjaya dapat efek dari penggunaan WDTA yang kosisten. Jom la try. Tak rugi tau😍

ELEGANT WHITENING EMULSION
RM100

Elegant Whitening Emulsion adalah krim pemutih berasaskan air yg dirumus khas dengan pemutihan segera, anti-penuaan dan penghidratan aktif. APA manfaat❓❓ ❤️ Mencerahkan Kulit ❤️ MakeUp Base ❤️ Anti Penuaan ❤️ Meratakan Tona Kulit ❤️ Menghilangkan Jeragat ❤️ Melembabkan Kulit ❤️ Melindungi dari Sinar UV dan Blue Light ❤️ SPF 50+++ Ringkasan ♥️ Lindungi kulit wajah ♥️ Merawat kulit wajah ♥️ Make up base PM Sekarang Jika Berminat ❣ 👉Nak POSTAGE ON😊 👉Nak ANSURAN ON😊 👉Nak COD ALL SEMENANJUNG😊 📲www.wasap.my/60137683424/NakOrderEWE 📲www.wasap.my/60137683424/NakOrderEWE 📲www.wasap.my/60137683424/NakOrderEWE #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginalhq #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinklady #setcombopinklady #MantapLuardanDalam #elegantwhiteningemulsion #cantik #kulitcerah #agentwanted #trustedsellerpinklady

RAHSIA KEBAHAGIAAN SUAMI ISTERI
RM30

🅚︎🅞︎🅟︎🅘︎ 🅡︎🅘︎🅝︎🅓︎🅤︎ 🅟︎🅔︎🅙︎🅤︎🅐︎🅝︎🅖︎ KOPI RINDU Apa kelebihan KOPI RINDU ✓ Bikin tenaga Super Natural ✓ Bikin ketat sodap faraj wanita ✓ Tambah nafsu wanita ✓ Meningkatkan keinginan seksual ✓ Perform sampai puasss ✓ Aset mantap!! Natural Ingredients dengan gabungan manjakani Original extract, Peuraria extract, akar serapat extract. Tiada kandungan Kafein . Tak piningg KOPI PEJUANG. Apa kelebihan KOPI PEJUANG . ✓Manaikkan tenaga lelaki sejati ✓Melambatkan metabolisme badan ✓Menurun atau mengawal gula dalam badan ✓Menurunkan asid uric yang baik untuk gout. ✓Mamanjangkan aset dan bertahan lebih lama . Diperkaya dengan Ekstrak tongkat Ali, Kopi, dan Ekstrak Ubi Jaya yang mampu memberikan kita tenaga yang penting tiada kandungan bahan terlarang, yanag best minum kita tak pening.. Selamat 1box 6 sachet. 1hari 1sachet tapi Tenaga Power bikin 3 hari tahan oo BERBALOI ‼️JIMATT ‼️ . LAGI BERBALOI KALAU AMBIK SET RINDU PEJUANG!!! dua item ni ready stok taw.ada plak freegift. klik http://Wasap.my/60137683424/NakKopi

RAHSIA KEKAL CERAH BERSERI
RM100

Ramai sangat wanita nak kulit cantik bersih mulus ala-ala korea 🤔 Ramai juga yang sanggup berhabis ratusan ribu ringgit demi kecantikkan, tapi ramai juga lupa untuk selitkan sunscreen dalam setiap set penjagaan kulit 💁🏻‍♀️ Pakai lah produk penjagaan kulit dari kayangan sekalipun tapi kalau korang tak pakai sunscreen setiap hari memang susah lah nak dapat skin glowing ala-ala korea tu.. senang cakap, jangan mimpi lah 😅 So korang nak kulit cantik, rajin-rajinkan diri pakai sunscreen ok? Dapatkan EWE sekarang 😘 Www.wasap.my/60137683424/PmWhiteningEmulsion #elegantcosmetics #elegantcosmeticshq #elegantagiftfortomorrow #beautysunscreen #kulitcantikEWE #usahawanElegant