Kedai Runcit Online - KROL.TRADE
Download App
Nak tau apa itu Kedai Runcit OnLine KROL?
RM50

APA ITU KROL???? KROL adalah Singkatan kpd perkataan *Kedai Runcit OnLine.* https://t.me/c/1534949621/1435 So ini adalah peluang kepada individu yg sedang berniaga atau yg baru nak berniaga. di KROL anda berpeluang utk jd *VENDOR KEDAI RUNCIT SENDIRI* secara ONLINE dgn modal sgt mampu iaitu RM50 sekali seumur hidup. Dgn RM50 , Anda akan di bekalkan 10 tapak iklan, 1tapak : 5 gambar 1 video. di Kedai Runcit Online anda. https://t.me/c/1534949621/1381 Di KROL, ada lebih 40,000 database yg berpotensi utk beli product di Kedai Runcit Online anda. So secara x langsung, akan terbantu meningkatan jualan perniagaan anda sedia ada. Best kan… Dah x susah nk berniaga, Nak buka permis kedai, RM5000 pun xckup, ni dgn RM50, anda dah boleh mula buka kedai runcit. http://www.wasap.my/+601155013992/NakJointKrol http://www.wasap.my/+601155013992/NakJointKrol