Kedai Runcit Online - KROL.TRADE
Download App
Atomy vitamin C
RM80

💛 Vitamin C 550mg💛 💯 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Fungsi Vitamin C : 📌Menambahkan kolagen dan membuat kulit lebih anjal 📌Mengurangkan jangkitan kuman dan menguatkan imunisasi 📌Membantu penyerapan kalsium, fosforus, dan besi 📌Mencegah penyakit kardiovaskular 📌Antoksidan 📌Menghalang pembentukan melanin/bintik hitam 📌Vitamin C juga diserap melalui kulit 📌Mempercepatkan penyembuhan luka 📌Mengaktifkan sel T dan sel B untuk melawan bakteria dan virus asing 📌Membantu buah pinggang dalam proses pengeluaran adrenalin dan mengurangkan tekanan 💛 Vitamin C 💛 Satu sachet Vitamin C setiap hari, 1 sachet tidak sampai RM1 [Mudah + Cantik + Murah + Vitamin C yang pantas diserap oleh tubuh, Sesuai untuk: 💊Keradangan tekak 💊Badan tidak selesa 💊Kepala berasa panas 💊Badan berasa penat 💊Badan kurang cergas 💊Kanak-kanak yang tidak suka makan sayur-sayuran dan buah-buahan Satu sachet Vitamin C pagi dan malam, badan lebih sihat dan bertenaga, imuniti badan lebih kuat, kulit lebih cantik.SEKALI BELI STOK TAHAN SEHINGGA 3 BULAN. Saya menyukai 💛 Vitamin C 💛 kerana mudah untuk disediakan.Hanya perlu dikoyakkan dan terus tuangkan ke dalam mulut, kemudian minum segelas air.

PROJACK B-SERUM
RM75

Projack B-Serum sangat berkesan untuk menambah saiz, memontok dan menganjalkan payudara. Urutan 3 minit sehari dengan B-Serum, payudara yang jatuh kembali segar. Mengandungi 5 bahan terbaik iaitu Pueraria Mirifica, Pegaga, Quinoa Seed, Chamomile & Hyarolunic Asid

PROJACK D SPRAY
RM65

Dirumus khas untuk lelaki menggunakan 9 bahan berkualiti iaitu habbatus sauda, minyak zaitun, cengkih, gambir, tea tree, rosemary, herba butua superba, fire weed (rumpai api) dan herba catuaba. Dapat mengatasi masalah ejakulasi pramatang, memastikan kesihatan alat kelamin lelaki, mengeraskan alat kelamin lelaki, melancarkan perjalanan darah pada alat kelamin serta memberi kepuasan sepenuhnya kepada pasangan sewaktu bersama dalam hubungan kelamin.

PULEH STEVIA
RM35

Stevia adalah pemanis rendah kalori yang mempunyai rasa manis 300 kali dari gula tebu. Ia mengandungi asid folik, asid amino dan vitamin C. Selain mempunyai sifat terapuetik, ekstrak stevia juga mengandungi sebatian pemanis yang dikenali sebagai steviol glycosides. Steviol glycosides ini mempunyai kandungan antioksidan yang tinggi, antimikrob and anti-fungal yang membantu merawat masalah jangkitan kulat.

PULEH COFFEE
RM40

KANDUNGAN: Puleh Coffee mengandungi 6 bahan terbaik iaitu Arabica coffee, Delima, Kurma, Madu, Coklat & Garam Bukit KHASIAT: Anti stress, meningkatkan sistem imunisasi, mengatasi radang, mencegah penyakit jantung, mengatasi sembelit, mengurangkan berat badan, mengawal gula dalam darah dan mencegah jangkitan penyakit

RAHSIA KEBAHAGIAAN SUAMI ISTERI
RM30

🅚︎🅞︎🅟︎🅘︎ 🅡︎🅘︎🅝︎🅓︎🅤︎ 🅟︎🅔︎🅙︎🅤︎🅐︎🅝︎🅖︎ KOPI RINDU Apa kelebihan KOPI RINDU ✓ Bikin tenaga Super Natural ✓ Bikin ketat sodap faraj wanita ✓ Tambah nafsu wanita ✓ Meningkatkan keinginan seksual ✓ Perform sampai puasss ✓ Aset mantap!! Natural Ingredients dengan gabungan manjakani Original extract, Peuraria extract, akar serapat extract. Tiada kandungan Kafein . Tak piningg KOPI PEJUANG. Apa kelebihan KOPI PEJUANG . ✓Manaikkan tenaga lelaki sejati ✓Melambatkan metabolisme badan ✓Menurun atau mengawal gula dalam badan ✓Menurunkan asid uric yang baik untuk gout. ✓Mamanjangkan aset dan bertahan lebih lama . Diperkaya dengan Ekstrak tongkat Ali, Kopi, dan Ekstrak Ubi Jaya yang mampu memberikan kita tenaga yang penting tiada kandungan bahan terlarang, yanag best minum kita tak pening.. Selamat 1box 6 sachet. 1hari 1sachet tapi Tenaga Power bikin 3 hari tahan oo BERBALOI ‼️JIMATT ‼️ . LAGI BERBALOI KALAU AMBIK SET RINDU PEJUANG!!! dua item ni ready stok taw.ada plak freegift. klik http://Wasap.my/60137683424/NakKopi

RAHSIA KEKAL CERAH BERSERI
RM100

Ramai sangat wanita nak kulit cantik bersih mulus ala-ala korea 🤔 Ramai juga yang sanggup berhabis ratusan ribu ringgit demi kecantikkan, tapi ramai juga lupa untuk selitkan sunscreen dalam setiap set penjagaan kulit 💁🏻‍♀️ Pakai lah produk penjagaan kulit dari kayangan sekalipun tapi kalau korang tak pakai sunscreen setiap hari memang susah lah nak dapat skin glowing ala-ala korea tu.. senang cakap, jangan mimpi lah 😅 So korang nak kulit cantik, rajin-rajinkan diri pakai sunscreen ok? Dapatkan EWE sekarang 😘 Www.wasap.my/60137683424/PmWhiteningEmulsion #elegantcosmetics #elegantcosmeticshq #elegantagiftfortomorrow #beautysunscreen #kulitcantikEWE #usahawanElegant

SET COMBO MANTOP
RM0

Kombinasi Luar Biasa dari Pinklady Body Perfection Dan Happy Cream . Set combo yang digilai semua wanita . Keberkesanan yang menakjubkan Dengan set combo ni bukan sahaja dapat cantik dari segi luaran malah merawat masalah wanita dari dalam sehingga menampakkan kesan yang WOOOWW NYAA BERPINKLADY ⚡ Pinklady body perfection boleh membentuk tubuh badan anda seperti selebriti bollywood . Bukan sahaja tubuh badan ia juga mencantikkan dari hujung rambut hingga hujung kaki . Mengandungi 100% herba . ⚡Happy Cream pula boleh menganjalkan , menengangkan aset anda dan kulit menjadi lebih halus lembut seperti kulit bayi . Mengandungi bahan yang pantas diserap ke dalam kulit dan tidak melekit . www.wasap.my/60137683424/PMpinklady #trustedseller #dropshipwanted #pinkladyoriginal #happycreamterbaik #pinkladyviral #krimajaib #jamumodenviral #luluskkm #produkhalal

Bouquet (colecction& cookies)
RM0

Bouquet harga mampu milik *Nak tempah bouquet kena inform 2-3 sebelumnya

D'Tox Fiber Plus
RM38

Meningkatkan Pembuangan Najis, Membantu masalah Sembelit,Membantu masalah Buasir,merangsang pertumbuhan bacteria baik,Membantu penyerapan Kalsium dan Magnesium,Membantu penyakit Asmah / Lelah, Membantu mengurangkan kolestrol, Mengurangkan kadar Gula dalam Darah,Boleh dihadam dan diserap tanpa Insulin,Melancarkan Usus,Mencegah Kanser.

Omega Guard
RM136.25

KENAPA OMEGA GUARD SHAKLEE WAJIB UNTUK KITA ???😍 Sebelum tu hakak nak kenalkan dulu apa dia Omega ni.... Omega-3 terdiri daripada EPA dan DHA. Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan kita. Fungsi EPA💓 🌱 Mencegah kanser 🌱 Mencegah pembekuan darah 🌱Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan 🌱 Baik untuk pesakit jantung 🌱 Menghindar tekanan perasaan 🌱 Mencegah penyakit darah tinggi Tugas DHA💓 🌸Mencegah asma 🌸 Meningkatkan daya seksual 🌸 Mencegah sakit kulit 🌸 Mengelakkan kanser payu dara 🌸 Mengelak kanser prostat 🌸 Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan 🌸 Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan. Ni serba sedikit kenalan manja kita ye tentang Omega Guard Shaklee 😍😍 Apa kelebihan & Siapa yang perlukan Omega Guard Shaklee ni ??? Meh nak kongsi 🌸 💖Kebaikan Omega Guard Shaklee : ☀️ Melicinkan kulit dan nampak kemerah-merahan ☀️ Mengawal kolestrol dan tekanan darah ☀️ Mencegah strok dan masalah obesiti ☀️ Memelihara kesihatan jantung ☀️ Menyokong kesihatan sendi ☀️ Membantu mengawal berat badan ☀️ Meningkatkan daya memori ☀️ Mengelakkan demam dan asma ☀️ Membantu masalah kulit (ekzema) ☀️ Membantu perkembangan otak bayi ☀️ Meningkatkan kesihatan menyeluruh ☀️Membantu mencairkan kahak ☀️ Mengurangkan sakit kepala

Pink Lady Body Perfection
RM123

-Rawat masalah keputihan dan haid tidak teratur -Seimbnagkan berat badan dan badan lebih bertenaga -Membantu masalah segunggut -kurangkan masalah gugur rambut -Aset wanita lebih anjal padu,punggung mebolat -Mencerahkan kulit badan n muka -melambatkan menopous,mengurngkan pigmentasi -Membantu stabilkan hormon -Halal dan lulus kkm(MAL 18056050TC) -Dari bahan semulajadi dapatkan produk pink Lady(Cash,ansuran /join kutu/hui) ⭐Free postage 💥Free postage 💥Free gift n beg berzip 💥Free guied Nak oder terus pi hq pun blh klikl link di bawah https://orderproduk.com/160292 https://orderproduk.com/160292